søndag 21. februar 2010

Badet vårt...Baderomsinnredning frå IKEA

...er heilt nyoppussa. Det var det siste som vart ferdig før vi kunne flytte inn. Det opprinnelige badet var knøttlite, så vi slo ned ein halvvegg inn til soverommet ved sidan av og tok det inn i badet slik at vi fekk god plass :-) Golv, tak og vegger vart ribba. Det vart isolert og lagt varmekabler. Golvet vart flislagt, og veggane fekk baderomsplater. Framleis gjenstår det å få måla dørene (jepp, vi har ei inn til soverommet og ;-) og dørkarmane kvite. Og det blir snart føle eg..no har dei irritert meg lenge nok ;-)

Her får du ein bildekavalkade av badet, rykande ferske bilder..tatt idag ;-)
Badekar med løveføtter ville vi ha. Dette er frå Coop Extra ByggDusje kan ein gjere i fred og ro bak halvveggen


Tivoliradio og grått dosete må ein ha ;-)

Såpedispenser og speil fekk eg i gåve av Arielpappa, kjøpt på Kreta. Lysestakane er frå Ikea, Bohus og Nille. Den lille karaffelen stod i huset og skåla og såpedispenser er nyinnkjøpa mine frå Lisbeth Dahl.

Bildene av Pin up- damene likte Arielpappa veldig godt ;-) Dei er skrevne ut frå internet. Fil de Fer korga er frå House Doctor med ymse opp i. Toalettveska er frå Lisbeth Dahl og speilet er frå Jysk.

Vil absolutt påstå at badet vårt har komt seg betrakteleg! Angrer veldig på at eg ikkje har tatt før- bilde..men sånn er det. For seint no :-)

I dag har eg mange prosjekt på gang..eg blogger litt mellom malingsstrøka. Seinare skal eg og Ariel på middag hos mine foreldre. Så kjem vel Arielpappa heim etter hyttetur utpå kvelden!

Ha ein strålande søndag!

Klem :-)

4 kommentarer:

Lille Frøken Jensen sa...

Flott bad dere hadde. Jeg har også tenkt å ha den inredningen når vi får hus (ikke lenge til nå) Så det var veldig gøy å se den 'live' og ikke bare en utstillingsmodell hos Ikea. Fant mye baderomsinspirasjon her:)
Ha en fin kvled og ei god ny uke

Dronning Maud sa...

Flott bad!!:)

Fru Ruud sa...

Så ut som et stort og deilig bad!! Kan ikke skjønne at de ville ha så små bad før i tiden... Mange flotte detaljer!!
Klem Annette

Ruter & Hjerter sa...

Ååå misunnelig.. vi skal ta badet vi også men enn så lenge får jeg leve med gule respatex plater som var nye for 5år siden!!! Gamle tenker litt annerledes enn oss gitt! Ikea har så mye flott!

Related Posts with Thumbnails