onsdag 17. februar 2010

Shopping!!!!...

I dag har eg tatt meg ei lita handlerunde. Fant mykje fint....


Hadde heilt sikkert klart å shoppe meir, men ei sur og grinete Ariel satte en stopper for det. Og det var sikkert det beste for lommeboka mi ;)Fil de Fer fat med glasskuppel frå Krasilnikoff. Dette skal eg servere gode muffins på :-)Kjempesøtt sett til melk og sukker i teen. Berre 49 (!!!) kr på Nille. Løp og kjøp :-)Fine skåler til for eksempel frokostblandinga. Desse er frå IB Laursen.Kjempefin skål frå Lisbeth Dahl.Såpedispenser frå Lisbeth Dahl. Skiltet er ikkje noko merke på.Sjarmtrollet som ikkje ville at Mamma skulle handle meir ;) Forøvrig i ny topp frå Cubus :)

No er det leggetid. God natt folkens!

Klem

5 kommentarer:

Anonym sa...

Fint:) Ligge sjuke på sofaen og kika på blogga:)eg va på Gangsø for et par veker siden og snopa akkurat den skåla og såpe dispenseren fra Lisbet Dahl:) super fornøgd med kjøpet og det kom til sin rett på badet:)

Anonym sa...

Hilsen Maren:)

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Hei Maren:)
Det va der eg og handla. Digga den butikken..soo masse fint! klara nesten ikkje å velge når eg e der;) Du er heldige som har den so nær deg..eg hadde vore blakk då..hehe..
Skal ikkje begynne å blogge du og då?;)

Klem frå Bjørg

Aashildsvilla sa...

hei hei..så mye fint du har funnet idag,arti da...så åsså på ciro bloggen å der var det utruli mye fint..er åsså med i konkurransen og krysser fingrene..klemm åshild..

Maren sa...

Trur eg får ta igjen blogging når eg har litt bedre tid:)Får nøye meg med å kike på andre sine blogga i mellomtida:)Kos d og!Farlig å bo så nært Gangsø ja..Dei e endelig ferdig å pakke ut haugen med dei nye varene så no kan bank kortet få kvile litt:)Mn skal til Bergen til uka så da blir d vel litt shopping dr og:)Har du nåken butikka å anbefale dr?

Related Posts with Thumbnails