fredag 12. februar 2010

Endelig...

har eg etter mykje inspirasjon frå alle nydelege bloggar der ute, tatt skrittet å starta å blogge sjølv. Det ser så kjekt og givandes ut at eg ikkje kunne la vere!


Ikkje noke å seie på fjordutsikten vår :)

Eg er og, som mange andre bloggera i fødselpermisjon. I begynnelsen av desember 2009 kom den skjønne jenta vår Ariel til verda. I 3 mnd før termin pussa eg og Arielpappa opp eit gammalt hus i heimbygda mi. I rekordfart vart stue, kjøkken og bad isolert innvendig. Inn med ny kjøkkeninnredning, ny badinnredning, nye vegger og slipte golv. Og eg måla 1000 vis av liter med maling. Den gravid- maling- varianten selvfølgeleg ;) Vi flytta inn ei veke før termin. Før det holdt vi pusten, og eg kneip igjen så godt eg kunne for at vi skulle bli ferdige før babyen kom. Det klarte eg!! Ho kom 11 dager for seint og..so vi klarte til og med å bli litt utolmodige :)

Vi er langt frå ferdige med huset vårt. Det er nok et livslangt prosjekt. Som vi seier; Det blir SOOO bra til slutt ;) Det er oppussing, det eg fyller huset med og kvardagslivet du vil få lese om her...

Velkommen skal du vere :-)Ariel 2 mnd

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hei:-)
Din venninne Silje-Beate tipset meg om bloggen din. Vi jobber sammen. Jeg ble veldig inspirert,du er utrolig flink! du har akkurat den stilen jeg liker!
Jeg lurer på hvordan du har malt på den skriften du har på vinduskarmen.

Mvh
Trine

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Heisann:)
Tusen takk for fin kommentar. Blei veldig glad for det! Har skreve eit innlegg om skrifta eg har overalt i huset. Håpa du ikkje blir skuffa over at det ikkje er meir innvikla ;)
Helse Silje Beate :-)

Mvh, Bjørg

Anne Lise sa...

Hei Bjørg,ditta var veldig artig og stilig å sjå og lese:)Bruker ikkje å lese blogger,men her må eg følge med;)utrolig kjempekoselig hos dokke og nydelig stil.
Mvh Anne Lise

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Tusen takk Anne Lise :-)

Anonym sa...

Hei :)
Steikje kor masse fine bilde du har lagt ut! Og huset ser kjempestilig ut!! Jammen har de fått det fint! Gleder meg til å følge med vidare! Klem fra Gunvor, "gamle-naboen" ;-)

Related Posts with Thumbnails