tirsdag 10. august 2010

Her er eg..


...Men kven er du?

Eg ser på tellaren min at eg idag har passert 20 000 besøkande 
(basert på IP adresse pr døgn) 
Dette er jo heilt fantastisk
og veldig, veldig 
moro! :)

Men det har fått meg til å tenke litt...
kven som egentleg er innom bloggen min. 
Sånn ca 150- 200 er innom kvar dag. 
Og eg vil bli veldig glad om de vil legge igjen nokre ord på dette innlegget. 
Fortell meg gjerne litt om deg sjølv, 
og korleis du ramla innom Huset ved Fjorden :)

Om de ikkje har blogg sjølve kan de kommentere som anonym. 
De som har eigen blogg,
 gleder eg meg til å besøke tilbake :)

Eg blir veldig glad om de legg igjen nokre ord!
Og eg ventar i spenning ;)


Eg må og få takke for alle koslege helsingar etter forrige innlegg. 
Eg vart heilt rørt og glad! :)


Klem frå Bjørg :-)38 kommentarer:

Tovepia sa...

Her er jeg, og jeg er også nysgjerrig på hvem som er innom til tider;) Skulle ønske flere la igjen en kommentar hvis de tar seg tid til å lese;)
Nyt kvelden og klem fra meg;)

June sa...

Heihei! Jeg er stadig innom den fine bloggen din etter at jeg oppdaget den (husker ikke helt hvordan) og koser meg med å lese det du skriver og se fine bilder!:)
Ha en fortsatt god tirsdagskveld!
Klem June

Audhild sa...

Hallois:)
Audhild her, innom deg både titt og ofte:)26 år, bor på ei øy mellom Kr.Sund & Molde, har ei prinsesse på 3år og en prins på 6 uker:)
Du har en kjempefin og inspirerende blogg:) Gleder meg hver gang du har nytt innlegg!!
KLEM til deg:)

ENGEL sa...

Ramla innom bloggen din via NIB tror jeg-du hadde så flott bilde sammen med en fengende overskrift på innlegg.Jeg er selv blogger,og har holdt på i to år-i perioder lite,men skal prøve å være mer aktiv nå.Du kan jo ta turen innom bloggen min på besøk igjen,så ser du nok hvem jeg er-skriver til tider litt personlig.Ha en toppers kveld!Klem Engel/HEidi

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Heipådei hvem er jeg??
Du veit vel det viktigaste, hihi☺
Syns du kunne flytta tilbake til Kåsen so kunne vi gjordt Førde utrygt på shopping fronten, hehe☺

Klem M♥

Monica sa...

Hei på deg :) Jeg er ganske fersk i blogglandia, startet opp i sommer, kjempekjekt å blogge! :) Min blogg handler mest om hundeliv ( har en valp på 5mnd) samt hverdagsliv. Jeg fant bloggen din via en annen blogg (husker ikke hvilken :P ) Iallefall ble jeg nygjerrig når jeg så tittelen, ved fjorden, det kunne jo ikke være noe annet enn på det fagre vestlandet som jeg er så glad i. :) Jeg har nemlig slekt i Eikefjorden og har tilbrakt mang en barndoms sommer der. :) Hyggelig hvis du skulle finne min blogg av interesse selv om det ikke er en interiørblogg. ;)

Anitas Hverdagsliv sa...

Hei hei :)

Først av alt, så FLOTT sy-rom du har! Jeg ønsker meg også et sånt rom eller hjørne når vi flytter i hus!
Så til meg :)
Anita, 35(om 5 dager)samboer og mamma til 5 deilige barn i alderen 4mnd-4-8-11 og 13 år! Er hjemmeværende, men har lyst å starte noe som jeg kan leve av hjemme. Vi bor i leilighet, men skal selge og er på husjakt snart(håper jeg)Har et mål å lære meg å sy masse fint og bli flinkere til å lage kort(scrapping) Jeg kom over bloggen din gjennom din give away, og er fast leser :)Startet å blogge i mars i år selv.
Klem Anita

Husfruen of Hilltop House sa...

Hei på deg!

Jeg er stadig vekk innom bloggen din og leser nye og gamle innlegg. Synes du har det kjempefint, og er særlig fascinert av den fine utsikten.
Jeg og Hubby (mannen min) bor også ved en fjord, men har nok ikke sååå flott utsikt. Vi er et par midt i førtiårene som har bloggen Hilltop House. Er ganske ferske i bloglandia, men trives godt.
Velkommen til oss, om du har lyst til å ta en titt.

Ha en fortsatt fin sommer! (Ser at mange har blitt så høstlige i det siste, men jeg tviholder på sommer'n.)

Anita S Home and Wine sa...

Hei Bjørg

Ja er det ikke litt rart å tenke på - at det er så mange innom og så aner man ikke noe om dem.

Litt om meg - har nesten akkurat fyllt 40 år (hjelpe seg...) Kan vel gå under betegnelsen livsnyter når jeg ikke er på jobb. Ang jobb så er jeg fabrikksjef på en eskefabrikk - jada ganske mannsdominert hverdag. og med en sønn og mann her hjemme så koser jeg meg veldig med blogglandia og interiør ting og tang. Bruker også mye tid på å følge opp sønnen min på fotball. Vel det var litt om deg og mine.
klem Anita S

Jannes lille sted sa...

Hei:)

Bare meg :)
Jeg titter jo innom å legger igjen en kommentar titt som det er.
Husker ikke helt åssen jeg kom fram til bloggen din, men dumpa plutselig over den for en stund tilbake. Og likte den med en gang!
Nydelig blogg har du!

Klem Janne Merethe

Bringen Blomster sa...

Hei :) Synnøve heter jeg,32 år, og stadig innom den fine bloggen din :) Starta blomsterbutikk på Reine i Lofoten i -99. Ble ganske lei etter 7 år og overlot den til min mor og søster som og er blomsterdekoratører. Siden har jeg vært frilance som barnehagearbeider, fisker, og som assistent på sykehjemmet :)) Og har selvsagt vært innom blomsterbutikken med jevne mellomrom . Nå er jeg på tur inn igjen siden vi har planer om å starte kaffebar i tillegg. Blogger om butikken og livet i Lofoten. Glad i foto, interiør og å lese blogger :))

Anns draum sa...

Heisann Bjørg;)

Eg er ei trebarnsmor på 30 år. Vi bur i Førde i eit 3 års gamalt sveitserhus. Vi er så smått begynnt å pusse opp besteforeldra mine sitt sveitserhus (innpakka i ei ufyseleg 70-tals kostyme) på heimegarden min ute ved kysten. Tanken er å flytte ut dit etterkvart;) E stadig oftare innom deg, du er så utruleg kreativ og tenk..... Du fekk meg til å ta fram symaskina!!!! Der er ei BRAGD;) Så må vi Fjordingane halde ihop veit du;)) Kjenner att utsikta di;))

Klem frå Ann

map79 sa...

Hei,

jeg er mamma til en liten jente på 2 år. Jeg er 31 år gammel, og er student. Har ti år i grafisk bransje bak meg, og studerer nå samfunnsfag. Er fra Stavanger.

Det forteller litt, uten egentlig å si så mye? :/ Hvis du kikker innom hos meg, så får du et bredere inntrykk. Og jeg er opptatt av andre ting enn shopping altså, noen ganger blir bloggen litt vel overfladisk ;)

Liker bloggen din veldig godt!

Tutti sa...

Hei! Er innom og sniker på bloggen din titt og ofte så noen ord om meg selv kan jeg jo legge igjen.

Jeg er 33 år og har ei lita datter på 4. Jeg studerer Internasjonal logisktikk på heltid, entreprenørskap og innovasjonsledelse på deltid ved høgskolen i Ålesund og har et bedrift i oppstartsfase ved kunnskapsparken i Ålesund. Bedriften er bygget rundt design, men jeg kan desverre ikke vise noe særlig av hva jeg designer helt ennå. Det vil komme mye mer av det på bloggen min utover høsten så det er bare å følge med. Men det jeg kan si er at det har noe å gjøre med barn og leker ;)

Ønsker deg en kjempeflott kveld og god lesning for her var det mye spennende å lese om de andre :D

klem fra "Mamma i flyt"

Anonym sa...

Hei! Jeg er en trebarnsmor på 31 år fra vestlandet som helt tilfeldig kom innom en blogg i vår. Ut fra den var du den tredje bloggen jeg besøkte, og jeg la deg til som favoritt med en gang. Jeg blogger ikke selv, men koser meg med å lese blogger som din! Jeg er ganske selektiv i forhold til hvilke blogger jeg besøker, og du har den beste! Derfor besøker jeg deg nesten hver dag:) Jeg liker hvordan du presenterer alle de gode ideene dine, og alle de flotte bildene! Blir så inspirert av stilen din fordi den er presis slik jeg liker det selv! Tusen takk for en flott blogg! Fortsetter å besøke deg, så en av dem som er innom om dagen er meg:)

Anonym sa...

Hei.
Jeg er ei jente på 25. Kommer fra Drammen og kom over bloggen din via fra huset i svingen. Jeg jobber som lærer og mener selv at jeg har verdens beste jobb!

Har strikkedilla, men også hekledilla og noen ganger syr jeg litt også. Sånn ganske opptatt av interiør, brukte, gamle og fine saker.Sånn passe kreativ og setter mitt eget preg på det meste jeg drar i hus.
Elsker å lese koselige blogger, slik som din.

Blogger litt jeg også, om det jeg selv lager. Ta gjerne en titt.

Takk for en hyggelig og inspirerende blogg.

Hilsen Frk.Hanssen

Bettum Villa sa...

Grattis med alle de besøkende! Skjønner det så fin blogg som du har.

Ja, hva kan jeg si om meg selv som du ikke har lest deg til enda ;P
Snart 25 år gammel jente som jobber i en bokhandel. Har en fantastisk kjæreste og en liten søt pomeranian som heter Pippin.
Liker:
-Interiør
-Hobby
-Bloggen din ;)
-God mat etc etc.

Svar til deg: Den meningsmålingen finner du hvis du går på utforming og så legg til, meningsmåling. Så Putter du inn spørsmål og svar og dato. Lykke til!

Klem Madelén

PS: Fikk en haug med stoffer fra min tante her om dagen så nå er det ikke lenge til jeg spørr deg om sy-råd. ;)

Villevinkel sa...

Jeg er Elin, 4-barnsmor fra Sunnmøre, og stor fan av bloggen din :-)

Kort og greit :-)

Stoor klem!

..Og syrommet ditt ble så utolig flott!! Skjønner ikke hvordan du greier å få alt så smakfullt og stilrent! Du er kjempeflink! Skjønner godt at folk liker bloggen din :-)

Kari sa...

Takk for koselig hilsen på bloggen min! Jeg er så iponert over det flotte syrommet ditt! Og for en utsikt! Du er virkelig flink! Kan tenke meg til at du vil få mange fine timer der inne. jeg koser meg virkelig inne på bloggen din. Du inspirerer virkelig!
Klem Kari

Har en drøm... sa...

Heihei og grattis med så mange besøkende:) Du har en fantastisk flott blogg, er veldig koselig her inne:))

Jeg har også veldig mange flere treff enn kommentarer, og man blir jo litt nysjerrig på hvem som er innom:)

Nattaklem fra Line

Fru Ruud sa...

Hei hei!! Gratulerer med så mange besøk da!!! Har fulgt deg fra starten og det har vært kjempe mye inspirasjon og kjempe gøy å lese nye innlegg fra deg! Du har klart å holde jevn flyt i innleggene og det er utrolig godt gjort...Har jo hatt noen "tørker" her innimellom!
Nyt uka videre!
Klem Annette

Anonym sa...

Hei! Eg er ei dame frå søre sunnmøre,er gift og har to barn. Bygde hus for 12 år sidan, og har sidan eg ramla inn i bloggverdenen samla masse inspirasjon og huset har gått gjennom eit stilskifte. Eg har ikkje eigen blogg, kjem vel aldri til å ha det heller, men har stor glede av å kike innom mange flotte bloggar.... Likar dei med fokus på interiør, dei som inneheld flotte bilde, og som også byr på litt av seg sjølve og familien... Eg fann din blogg etter at du kommenterte på eit innlegg om en butikk i Stryn...sidan har eg vore innom her ofte, og får med meg dine nye innlegg etter kvart! Du er flink, og eg likar bloggen din særs godt! Lykke til vidare!

Mona Christin sa...

Hei Bjørg.

Ramla innom deg via en kommentar et eller annet sted. Likte med en gang det jeg så og har fulgt deg siden.

Jeg er gift, 2 skjønne jenter på 8 og 11, bor i Fredrikstad, jobber i butikk og er 35 år. Har blogget i 4år, men det siste som seriøs. Elsker stilen din, men det vet du. Din blogg er topp 3 hos meg.

Stor klem fra Mona C

tove sa...

Hei hei
Gratulerer med så mange besøkende. Klart det er gøy. Tror jeg har vært innom deg fra jeg begynte å blogge, så koselig her her hos deg.
Men skulle ønske at døgnet hadde litt mer enn 24 t så jeg kunne brukt litt mer tid på den. Men det ordner seg kanskje mot høsten og mørkere kvelder???
Ha en fin dag
Klem TOve

Frihet-Natalie sa...

hei hei her er jeg!!
Du har en fin og inspirerende blogg, liker meg her inne.
klem klem

Frihet-Natalie sa...

hei hei her er jeg!!
Du har en fin og inspirerende blogg, liker meg her inne.
klem klem

Shy B sa...

Hei!
Eg vart jo så nyskjerrig på kvar denne fjorden var; som såg så kjent ut! Og så viser det seg at eg har den samme fjorden rett utfor stuevinduet ;) Men utsikta mi er ikkje like fin. Du har ein fin blogg om interiør. Eg likar å lese interiørbloggar, og snappar opp nokre ideear. Men greier ikkje å få det like gjennomført i heimen sjølv.

Anonym sa...

Hei du!:)

Fann ut at eg må vel gjere meg til kjenne eg og (Karoline:-)), ettersom eg er innom ca daglig og har vel øka litt på besøks -tellaren din!
Fann ut om bloggen din via Facebook sida di,så har vel vore innom omtrent kvar dag sidan du ”starta ”den opp :)
Og sidan eg ikkje ser noko til deg så ofte no når du har flytta vekk frå Førde,eller at vi ikkje er kollega lenger verken på Mix eller Bokbutikken, så har det vore kjekt å vore "innom" å sett på korleis det står til hos deg! Og ikkje minst sjå på all den inspirasjonen du gir, for du har fått det så fint, og har så masse gode ide`ar!! =)
Vi er nett ferdig å bygge huset, så har fått endel tips og inspirasjon frå deg, sjøl om det for øyeblikket er mest kaos hos oss, og ingenting blir satt ut i verden med det første.. :)
Håpar vertfall at alt står bra til, - og det ser det vertfall ut som om det gjer, så snakkes vi vel plutselig en dag i Førde! :)

Smykkas sa...

Det er ofte jeg har tatt meg selv i å tenke hvem mennesket bak kommentaren er. Noen føler jeg at jeg faktisk kjenner.

Gratulerer med kjempehøyt antall besøkende.

I øyeblikket husker jeg ikke helt hvordan jeg kom fram til deg, men det har mest sannsynlig vært via en annen blogg.

Klem fra Astrid

AnKa sa...

Ramla innom bloggen din via Husfruas Memoarer. Har bestemt meg for å besøke noen nye blogger også.
Mye fint i bloggen din, og håper det er greit at jeg liker til din blogg?
Ønsker deg en flott ettermiddag:)
Klem fra AnKa

Henriette sa...

Må jo legge igjen en liten kommentar eg òg, følge jo med deg kvar dag :)

Anonym sa...

Hei. Er ei jente på 31 år som bur i Førde. Kom innom bloggen din gjennom en annen blogg og nå er dette den første bloggen jeg skjekker hver dag! Du er alltid flink å oppdatere og masse gode ideer å få hos deg! Muffinsoppskrifta du la ut for en stund siden er blitt flittig brukt ;)

Frk:Twil sa...

Heiheiiii!

Først og fremst - fyyyy søren så bra hobbyrommet ditt har bitt.. ekte orden i sysakene.. herlig!

Du har vel litt oversikt over hvem jeg er for det er ikke akkurat første gang jeg lekker inn en kommentar her! hihi!
Men kan jo oppdatere litt.. Jeg fyller snart 27 år er utdannet sykepleier, jobber i bank men drømmer om en mer kreativ hverdagssyssel enn som såå!

Litt nytt vil jeg tro.. Ha en super kveld.. KLemmer

Jeanette sa...

Hei Bjørg.
Som du vet er jeg ofte innom bloggen din;)) Jeg er smått innom bare for å se, men kommenterer da også en del. Jeg blir bare mer og mer glad i bloggen din og måten du former huset ditt på. Soverommet ditt ble nydelig. Her hadde jeg garantert fått ro i sjela og sovet godt. Du er utrolig flink til dekorering, fargevalg osv. Tenker jeg må gjøre noe med soverommet vårt også, det du viser blir man virkelig inspirert av;))
Mer om meg kan du lese om på bloggen min;))
Klem J

Wenches lille blogg sa...

Hei Bjørg! Jeg hoppa tilfeldigvis inn hos deg for et par uker siden, og der ble jeg sittende!! Virkelig spennende og flott blogg med masse flotte ideer!
Jeg er ei 27 år gammel frøken som kommer fra Gjøvik. Er også veldig interessert i interiør og er nok litt av det slaget som helst leser blogger enn å oppdatere min egen om ting! :) Akkurat nå er jeg i svangerskappermisjon med vår nydelige frøken som er født des.-09.
Ha en flott kveld videre, Bjørg :)

nr14 sa...

De fleste..inkludert meg selv...lurer vel på hvem det er som titter innom bloggen;)

Jeg syr ikke selv, men er imponert over hvor flink du er til det:)..og i tillegg er det inspirasjon om andre ting på bloggen her:) Rota meg vel inn første gangen her via via sånn som det ofte er i Blogglandia. Gøy å finne inspirerende blogger og din er en av de:)

Jeg bor i Trondheim med mann, 2 barn og 2 hunder. Trives med prosjekter i huset (byggerot kan jeg vel styre meg for men men)og blogginga starta jeg med for snart ett år siden. Koselig hobby og samtidig så blir bloggen min egen lille "minnebok";)

Ha ei flott helg videre:)

Lillian's hus og heim sa...

Hei, er fra Førde, og syns eg hadde sett ansiktet ditt før, så derfor begynte eg å lese. Og fortsetter fordi eg liker bloggen:)

Lillian

Anonym sa...

Hei

Har følgt bloggen din ei god stund, og tykkje den er flott og spennande! Eg er veldig kresen på interiørblogger, men din blogg inspirerer meg, sjølv om eg ikkje likar pastellar som deg. Det er noko anna overraskande ved den som gir meg det eg treng til å komme vidare med eigne prosjekt!! So e da jo alltid kjekt med bloggar frå eige fylke!! Stå på og god sommar til deg! Eg følgjer deg vidare uansett;)
Elisabeth

Related Posts with Thumbnails